Uitneembaar voetbed

Bijna al onze schoenen hebben een zacht, voorgevormd voetbed dat uitneembaar is. Dit voetbed geeft je extra comfort maar zorgt er ook voor dat je het originele voetbed kan vervangen door je eigen steunzolen of podologische zolen.

Door het voetbed te vervangen verlies je dus geen plaats aan je voorvoet. Ook je hiel zal mooi in de schoen blijven zitten.

 

Breedtemaat

Ons aanbod bestaat uit schoenen, sandalen, slippers in verschillende breedte-maten. Dus ook klanten met brede of extra gevoelige voeten vinden bij ons een geschikt paar schoenen.
Naast de lengte van de voet, telt ook de breedte. Dit meten wij in de winkel ook na zodat je zeker de juiste schoenmaat/breedte kiest. Onze breedte maten kan je herkennen aan de letter die in de schoen staat.

 

SOFT - Collectie

Voor de gevoelige voeten zoals: hallux valgus, hallux rigidus, hamertenen, diabeten, ... hebben wij een exclusieve collectie.


Deze soft-collectie is gedeeltelijk uitgevoerd in stretchleder, dat altijd weer in zijn oorspronkelijke vorm terugkeert. Zo voorkom je drukpunten op gevoelige plaatsen. Vraag ernaar in onze winkel.

 

Grote maten

Onze damescollectie volgen wij van maat 36 t.e.m. schoenmaat 43
En de herencollectie gaat van maat 40 t.e.m. schoenmaat 48.

 

Afrolzool

Heb jij gevoelige voeten, hielspoor, pijnlijke gewrichten en knieën, heupen of onderrug. Ga dan voor de Xsensible Stretchwalker met afrolzool.

De balanszool weerlegt de drukpunten waardoor je je gewrichten en voeten veel minder belast bij elke stap.

Vraag in de winkel naar de verschillende mogelijkheden.

Wij adviseren je met veel plezier!